dilluns, 11 de novembre del 2013

Geometria

SEGUIU PRACTICANT LES ACTIVITATS DE GEOMETRIA PLANA  I DE COSSOS QUE HEM FET AVUI A L'AULA D'INFORMÀTICA.

 

8 comentaris:

  1. Hola soc na Paula m'ha agrada molt la geometria i els ejersisis perque axi aprenammolt.ADEUUU.

    ResponElimina
  2. Hola soc en Victor e fet tots els ejersisis i m'an agudat molt per l'examen del divendres
    .adeu a tots.

    ResponElimina
  3. Hola soy Brigitte la madre de Judith,tengo un problema al intentar abrir la pagina ,me pone que es inseguro y puede hacerle daño al equipo,adios

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Brigitte. Tienes que clicar en ACEPTO LOS RIESGOS y aceptar y se abrirán los ejercicios. No te preocupes porque no le va a hacer ningún daño al equipo. Un saludo. Joaquín.

      Elimina
  4. Hola soy ARIANA ROJAS he intentado entrar en los ejercicios y me dice que se necesita el complemento JAVA TM.Ypor lo tanton he echo lo que he podido para hacerlos y no he solucionado nada.Que hago..........Bueno adios clase.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tienes que tener instalar el JAVA y así no tendrás ningún problema. Si lo tienes, te recomiendo que emplees el navegador GOOGLE CHROME. Un saludo. Joaquín.

      Elimina
  5. hola som David i Mauricio em fet els ejercisis de la geometria plana i cossos geometrics junts ens a agradat molt i tambe em apres em instalat java i ara ja podem fer els ejersisis adeu a tots
    :3 :>

    ResponElimina
  6. Hola bon dia soc en Adrià.M'a agradat molt exercicis de JAVA segur que m'ajudara al examen del divendres.El que mes m'ha agradat molt es el de la geometria es mes facil que el de el dels cossos m'ha parescut mes dificil que el de geometria plana,el de geometria plana m'ha parescut mes facil per jo,gracies per posar el exercicis de geometria plana i el de circumferencies i cossos geometrics.Adeu gracies.ADRIÀ.

    ResponElimina