divendres, 3 de febrer del 2012

FOTOS CONCERT I RUTA PER PALMA

Aquí teniu les fotos de la darrera sortida que hem fet. Sa vostra FEINA és fer un comentari amb una llista  per ordre dels llocs on ens hem aturat durant el nostre recorregut per PALMA.

29 comentaris:

  1. M'ha agradat moltisim l'excursio per Palma
    ADEU!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola soc na Carla:

      De qui es el comentari que te adalt na Claudia???

      ADÈU!!!!!!!!!!!

      Elimina
  2. Hola som n´Alvaro i em va agradar moltissim l´excursio per Palma i el conservatori.
    Primer varem anar al conservatori i la música va ser molt bonica.Em va deixar alucinat!!!!!
    Despres anarem a Palma,el primer que varem veure va ser EL PARC DE LA MAR em va agradar molt.Despres teniam que anar als banys arabs pero no varem anar.Seguidament varem anar a LA SEU i AL PALAU DE L´ALMUDAINA.Tots contents seguint la ruta varem arribar a L´AJUNTAMENT,d´alla varem partir a LA PLAÇA MAJOR,varem pasar per GABRIEL ROCA,per arribar a la PLAÇA ESPANYA seguit anarem al CARRER DELS OMS,despres a LES RAMBLES.Seguidament varem veure ELS PATIS MALLORQUINS a continuació al PASEIG DEL BORN,a la PLAÇA DE LA REINA i per ultim i que no falti EL JARDI DEL REI I LA REINA que va ser molt bonic
    ADEU FINS DEMÁ

    ResponElimina
  3. HOLA SOC N´IKER M´HA AGRADAT MOLT ANAR D´ESCURSIÓ PER LA RUTA DE PALMA I M´AGRADAT TAMBÉ ANAR AL CONCERT ERA MOLT XULO
    ¡¡ADEU!!

    ResponElimina
  4. Soc en Raúl i m´ha agradat molt quand varem anar al concert.

    ResponElimina
  5. hola soc en samuel meagradat molt el conserbatori de musica primer baren ir a palma i baren estar el parc de la mar.despres baren ir als bains arabs...... un saludo ......fin dema....adeu....

    ResponElimina
  6. Pensau a llegir la FEINA que hem de fer, és un comentari amb l'explicació del RECORREGUT que varem fer. Ho diu damunt ses fotos. De moment només ho ha fet bé n'ÀLVARO. Joaquín.

    ResponElimina
  7. Hola soc na Carla:

    Primer varen anar al CONSERVATORI.
    Segon lloc que varen visitar vaser el PARC DE LA MAR.
    Despres veren anar ha la SEU (CATEDRAL),iTambé al PALAU de l´ALMUDAINA.
    Despres varen anar ha l´AJUNTAMENT que era molt guapo.
    Despres varen anar ha un lloc que també era molt guapo que nomia PLAÇA MAJOR.I despres varen anar per GABRIEL ROCA.Despres varen anar a la PLAÇA D´ESPANYA .Despres al passeig del BORN que era la
    PLAÇA de la reina
    I l´ulim lloc que varen anar a visitar va ser ELS JARDINS DEL REI.
    Aquella excursióva estar molt bé.

    ADEU FINS LA PROXIMA ESCUSIÓ.

    ResponElimina
  8. Hola soc n'Andrea:

    Primer varen anrar al CONSERVATORI,a i va ser super guay.
    Despres el autocar mos va deixar al PARC DE LA MAR.
    Mes andevant varen veure LA SEU, i al costat el PALAU DE L'ALMUDAINA.
    Mes tart varen passar per el PARLAMENT, varen seguir andevant i aixi arribar al AJUNTAMENT.
    Despres varen passar per el carrer JAUME II, i varen arribar a la PLAÇA MAJOR.
    Mes endevant per arribar a la PLAÇA ESPAÑA varen passar per el carrer SANT MIGUEL.
    Mes tart per el PASSEIG DEL BORN.
    Despres mes seguit a la PLAÇA DE LA REINA.
    I final ment ELS JARDINS DEL REI.


    VA ESTAR TOT TAN GUAPO Y CHULO QUE NO SE QUE VA ESTAR MILLOR.
    SA PENA ES QUE NO VAREN PODER VEURE ELS BANYS ARABS,
    PERO BUENO UN ALTRE DIA SERA.

    !!!!!Adeuuuuuu fins una altre¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  9. Hola soc en Xisco.

    Elconservarori va ser molt xulo.Primer l'autobus ens va deixar al Pesseig Maritim,despre varem anar al Parc de la Mar saguidament varem anar a la Seu i al seu costat el Palau de L'almudaina.Seguidement barem aribar al parlament despres a L'ajuntament, varem seguir per la plaça Major.Un poc mes tard varem arribar a la plaça d'Espanya,barem arribar al passeig del Born despres a la plaça de la reina i havia una font i vaig boure aigua i estaba molt freda.Finalment barem arribar als Jardins del Rei.
    AAAAAAAAAAAAAAAdddddeeeeeeeeeeuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Hola soc en Miguel Àngel:

    Primer barem anar al CONSERVATORI despres EL PARC DE LA MAR,LA SEU,EL PALAU DE L'ALMUDAINA el PARLAMENT, L'AJUNTAMENT varem passar per el carrer de JAUME IIvarem arrivar a la PLAÇA MAJOR,LA PLAÇA ESPANYA el carrer SANT MIQUEL despres el PASSEIG DEL BORN,PLAÇA DE LA REINA i ELS JARDINS DEL REI/NA.!!!!!!!!!!FINS DEMA!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  11. Hola soc na Carla:

    Estan molt bé aixo que esteim fen per qué aixi nos acordam més de la excursió i també per a bon varen pasar .

    ADEU

    ResponElimina
  12. Hola sóc na claudia va etsar molt bonic el bus ens va deixar a l'almudaina de l'almudaina varem anar al concert que va estar super ve despres varem sortir del cncert i varem anar amb l'autocar fins el parc de la mar al parc de la mar varem verenar i despres varem anar a l seu despres de la seu al palau de l'almudaina despres al parlament acontinuacio varem anar a la juntament despres a la plaça major de plça major a plaça españa depres al passeig del bron despres plaça de la reinacal depsres jardins dels reis i final ment varem tornar a pasarper el parc de la má que alla estava el bus



    GRACIES JOAQUIN VA SER UNA PASADA

    ResponElimina
  13. Hola soc na Sara m´ha agradat molt l´excursio va està molt divertida i sa musica des conservatori va estar molt divertida.Primer varem aturar a s´escullera després varem anar :AL PARC DE LA MAR (que es el carrer dalt murada),ES PALAU DE L´ALMUDAINA (que es el carrer Sant Bernat),LA SEU (que es el carrer del palau Reial),L´AJUNTAMENT (PLAÇA DE CORT) (que es el carrer del colom),PLAÇA MAJOR(que es el carrer sant Miquel i plaça Espanya),PLAÇA DE LA REINA (que es el carrer dels oms Rombla c/unio p.del born ) I PER ULTIM VAREM ANAR A LA LLOTJA (que es el carrer Av.Antoni Maura )I FINALMENT VAREM TORNAR A S´ESCULLERA I VAREM MONTAR A S´AUTOBUS.FIIIIIIIIIIIIIIÍ

    ADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEÈUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
    FINS DÈMA SARA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola som en Marc:
      va ser molt bonica
      primer varem anar al conservatori despres varem anar al parc de la mar,la seu,palau de la almudaina,al ajuntament,la plaça major,plaça espanya,es born i al jardins de s'hort del rei.
      ADÈU

      Elimina
  14. Hola soc n´Iker, m´ha agradat molt la excursió, era molt bonic tot.

    Primer vàrem anar al conservatori, després l´autocar ens va dur fins l´Escullera. Desde allà arribarem al Parc de la Mar. Després visitarem la Seu i el Palau de l´Almudaina. Caminant arribarem fins l´Ajuntament i la Plaça de Cort. Desde allà caminarem fins la Plaça Major, després a la Plaça d´Espanya,després caminarem pel Carrer dels Oms, les Rambles, vàrem visitar els patis Mallorquins, pasarem pèl Born, arribàrem fins la plaça de la Reina, passetjarem pels jardins del Rei i també els de la Reina. Finalment tornàrem a l´autocar que estava a l´Escullera.

    ResponElimina
  15. Hola soc na Nuria Ruiz de 4ºB encara que no vaig poder anar a l'excursió per que estaba malalta he vist les fotos i pareix una excursió divertida .
    He vist que primer vareu anar al conservatori , i després vareu agafar l'autocar fins a l'escullera on vareu anar caminant a l'Ajuntament , Plaça de Cort , Plaça Major, Plaça d'Espanya , Carrer dels Oms , les Rambles ,els Patis Mallorquins , el Born ¡ADEU!

    ResponElimina
  16. Hola, sóc na Míriam de 4t B.
    Aquesta excursió per Palma me va agradar molt.
    Primer vam anar al Conservatori a sentir un concert d´una orquestra; a continuació el bus ens va dur al Parc de la Mar, on hi ha un llac que està davant la Seu. La Seu és molt alta i té moltes escultures; davant vam veure el Palau de l´Almudaina, que és molt bonic.
    Després vam caminar un poc més fins a l´Ajuntament de Palma, que té uns bancs per seure a fora, d´allà vam continuar cap a la Plaça Major, plena de porxades. Pel carrer de Sant Miquel vam anar a la Plaça Espanya, on hi havia l´estàtua del Rei En Jaume; tot seguit vam davallar pel carrer dels Oms cap a les Rambles, on venen flors i d´allà al Born, un passeig que té uns arbres molt alts i a la Plaça de la Reina. Vam acabar als Jardins del Rei, que són preciosos.

    ResponElimina
  17. hola soc en Raúl de 4tB.El primer lloc on he'm anat ha estat al conservetori,
    despres em anat a la Catedral que també està el Parc de la Mar. Desprès hem a Dalt Murada. Desprès caminant a la plaça de Cort que he ha s'Ajuntament,varem anar a la Plaça Major, pel carrer Sant Miquel, la plaça de L'Olivar, plaça d'Espanya, carrer dels Oms i ses Rambles. Varem arribar a la plaça de la Reina, es Born i la estatua den Joan Alcover i lo darrer el Jardí dels Reis. Me va agradar molt l'escurció. ADEU.

    ResponElimina
  18. Hola soc en Sergio la excursio de palma era molt bonita .El conservatori,despres a parc de la mar.Acontinuaci a dalt murada,despres a la plaça de cort devora de el Ajuntament,despres plaça major per sant miquel a plaça de olivar `plaça espanya en el carrers dels omsi les rambles.Arribarem a la plaça de la reina pel carrer de el born i devora de la estatua de en joan alcover i per ulels jardins dels reis.adeu a estat molt xula la excursio..

    ResponElimina
  19. Hola som en Tià. L'excursio per Palma va començar el conservatori i la música va estar be. Despres amb el bus varem anar a Palma fins a LA ESCULLERA,el primer lloc va ser EL PARC DE LA MAR amb el seu llac que te un surtidor molt alt. En segon lloc varem pujar per unes escales molt amples a LA SEU i al PALAU DE L´ALMUDAINA. Per carrers amplis i amb molta gent varem anar a L´AJUNTAMENT, despres varem anar a la PLAÇA MAJOR, varem pasar per avingunda GABRIEL ROCA i arribarem a la PLAÇA ESPANYA, despres al CARRER DELS OMS i arribarem a LES RAMBLES. Varem veure el GRAN HOTEL de la Fundació La Caixa pero no varem entrar de dins, varem passar per una font amb tortugues de pedre, despres varem arribar PASSEIG DEL BORN, a la PLAÇA DE LA REINA i el darrer lloc on varem anar va ser ELS JARDINS DEL REI. El que mes m'agradat de l'excursió ha estat la PLAÇA MAJOR perque sempre hi ha estatues humanes i musics. Adeu.

    ResponElimina
  20. Hola soc n'Alex i u vai pasar molt be a la surtida de palma ,primer varem anar al conservatori varem veura una orquesta. el bus mos va deixar al parc de la mar,varem veura la seu, el palau de l' almudaina.despres pujarem fins l'ajuntament i a la plaça major.pasarem per Grabiel Roca per nar a la plaça España,despres vaixarem per carrer dels olms,les ranblesi el paseig del born,i per finalitzar el jardi del rei.

    ResponElimina
  21. hola soc Samuel m´agradat molt el concert de Palma i despres baren ir primer asa ESCULLERA el primer lloc baser el parc de la mar i el segon baren ir a la SEU i al PALAU DE L`ALMUDAINA.Per el carrer ampli i abia molta gent, varem anar a l`untament despres varem anar asa plaça major i varem pasar per carrer de GABRIL ROCAI i arribaren a la PLAÇA ESPAYA i despres al carrer dels oms i i varem ir a LES RAMBLES.I despres al GRAN HOTEL de la fundacio de la caixai despres varem arribar al PASSEIG DEL BORN i despres a la PLAÇA DE LA REINA.I derrere els JARDINS DEL REI.I el quemes mea gradat la l`untamenti final ment el passeig del born.
    ADEU JOAQUIN ......FIN ......DEMA....ADEU

    ResponElimina
  22. HOLA SOC NA ZOE.

    ME VA AGRADAR FER LA RUTA PER PALMA I ANAR AL CONCERT.

    AH I ARA QUE ME´N RECORD!,LA RUTA PER PALMA VA ESTAR:

    ESCULLERA:EL PRIMER LLOC VA ESTAR EL PARC DE LA MAR;LA SEU I PALAU DE

    L´ALMUDAINA;AJUNTAMENT;PLACA MAJOR QUE VAREM PASSAR PEL CARRER GABRIEL ROCA;

    PLACA ESPANYA;ELS OMS;LES RAMBLES;PLACA DE LA REINA;PASSEIG DES BORN.

    ADEU JOAQUIN...

    ResponElimina
  23. Hola soc na Paula.

    La ruta pre palma va ser molt divertida a i es concert tambe.hi hare escriure la ruta per palma:
    Escullera, es el lloc de surtida, despres ha par de la mar,la seu,el palau de
    l´almudaina,a l´ajuntament,place major,place despanya,place de la reinai finalmentpaseig dels born.
    ADEU JOAQUIN!!!

    ResponElimina
  24. hola soc na Yolanda
    ruta per palma:primer el bus mos va deixar a s'escullera,despres varem anar al castell de vallber,despres el palau de l'almudaina,a la plaça de corb on hi hera l'ajuntament,varem segui caminant fins plaça major,de la plaça major finslaplaça espanya,varem seguir per el palau reial finalment varem anar a la plaça del born i unaltra vegada cap a sa escullera.adeuuuuuuuuu

    ResponElimina
  25. Hola som na Anais de 4b que xules ses fotos del bloc i els videos son xulisims i sa ruta per palma m va agradar moltisim i la orquesta no em va agradar molt pero tocaven molt be.

    ResponElimina
  26. hola soc n Anais de 4b en Miguel Angel ha posat ll devant de varem aixo no esta malament joaaaaaaaaaaquin¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina